Meille naisille

Naistenpäivä, mikä täydellinen syy muistella meitä kauniimpia osapuolia tällä planeetalla!

Naiset ovat vuosisatojen ajan olleet se sorretumpi osapuoli, mutta minulla on hyvin, hyvin vahva usko, että tämä tulee kääntymään toisinpäin, kuten se on jo alkanut kääntymään. Uskon kuitenkin ajan kuluessa naisjohtajien ja päättäjien lisääntyvän tässä pikkuhiljaa ja tasa-arvoisuus kasvaa. Sori vaan miehet, mutta naisilla on ilmiömäinen kyky johtaa, kannatella, viedä asioita eteenpäin ja niin edespäin. Lisäksi se, että naiset ovat tunnerikkaampia ja emotionaalisesti kyvykkäämpiä mitä useimmat miehet, on voimavara. Ja kyllä, myös herkät miehet ovat paljon seksikkäämpiä ja rakastettavampia kuin machoilevat kukot. Että muistakaa se seuraavassa nakkikioski tappelussa. Ja mikä löytyy usean voimakkaan miespersoonan takana? Voimakas nainen, oli se sitten vaimo, äiti tai sisko.

Vaikka meissä naisissa on miljoonia hyviä puolia, osaamme kuitenkin olla todella julmia toisillemme. Arvostelemme toistemme ulkonäköä, valintoja, miehiä, tai sitten vartioimme niin tiukasti reviiriämme, ettemme uskalla päästään ketään lähelle. Kaksi voimakasta naispersoonaa voisi olla todella etevä parivaljakko, mikä ajaisi asioita eteenpäin, mutta turhan usein homma saattaa mennä katkeraksi kissatappeluksi. Toisella on jotain, mitä toisella ei ole. Juoruilemme jatkuvasti muiden asioista kahvikupin äärellä ja silmät pyöreinä tuhahtelemme. Saatamme saada hepulin turhista asioista, kuten vessanpöntön kannesta tai katkenneesta kynnestä, mutta silti olemme rakastettavia persoonia.

Moni nainen kaatuu yhteiskunnan muottien ja paineiden alla, osa jää roikkumaan huonoisiin suhteisiin rakkauden kaipuun perässä ja osa ei uskalla kokeilla siipiään, vaan jää kotiin leikkimään kotiäitiä vasten omaa tahtoaan.

Voisin sanoa, että rakastan naisia. Se loputon voima ja herkkyys mitä meistä löytyy, sekä viisaus ja leijonanmieli. Se mitä naisissa on pidetty heikkoutena, on todellisuudessa meidän vahvuutemme.

Vaikka tänään onkin naistenpäivä, niin huomaamattani olen tänään koko päivän eksynyt erillaisten naispersoonien kanssa keskusteluihin ja vielä oikein sellaisiin keskusteluhetkiin, mitkä ovat kutkuttaneet syvältä sielua. Kuinka juuri silloin kun me kuvittelemme olevamme heikkoja, rumia ja sorrettuja, meidän sisältä kumpuaakin taistelutahtoa, toistemme auttamista ja yhteistä säveltä. Kuinka kauniita olemmekaan, ilman mitään pakkelointia tai ylimääräistä rihkamaa. Sisäinen kauneus määrittelee kauneutemme. Ulkoisesti kaunis nainen ei ole mitään mädän sielun kanssa. Todellinen kauneus näkyy syvällä silmissä.

Vahva nainen ei ole se, joka toisia selän takana sabotoi, pilkkaa ja iskee puukolla selkään pöngittääkseen omaa etuaan. Viehättävin nainen ei ole se, jolla on eniten seurustelukumppaneita. Kaunein nainen ei ole se, jolla on pisimmät ripset ja muhkeimmat huulet. Vahvin nainen on se, joka pystyy heikolla hetkellä tarjoamaan apua ja kannattelemaan muita, sekä itseään. Vahvin ei sorra, eikä pilkkaa. Vahvin haluaa muiden nousevan pohjamudista takaisin pelikentälle. Viehättävin nainen hymyilee, katsoo silmiin ja on läsnä. Kaunein nainen omistaa kauniin sielun – se on kuolematonta kauneutta.

Meidän jokaisen supervoima on se, että ei ole toista samanlaista. Siksipä jokainen meistä on omalla tavallaan vahva, viehättävä ja kaunis. Se täytyy vain löytää ja valjastaa. Olemme täydellisiä juuri epätäydellisenä, arpineen ja rasvaprosentteineen. Sinä päätät sen, miten muut sinut näkevät. Meikkivoiteella voi peittää pieniä virheitä, mutta todellista aitoutta ei voi peittää millään.

Ollaan siis juuri sitä mitä me olemme, aitoja naisia. Ei yritetä luoda itsestämme avataria, että olisimme täydellisiä. Täydellinen ei ole rakastettava persoona. Aitous on.

Hyvää naistenpäivää kaikille naisille ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *